Gaat rechtbank Limburg toch niet over tot afschaffing van de fax?

Het blijft verbazen dat er nog zoveel mensen zijn die niet weten dat e-mail een onveilig communicatiemedium is. Het was daarom bijzonder te lezen dat de rechtbank Limburg had bedacht dat er niet meer gefaxt zou mogen worden. Gelukkig begrijpt de Raad voor de Rechtspraak wel dat voorzichtigheid geboden is met het toezenden van vertrouwelijke stukken per e-mail.
Inmiddels is de rechtbank Limburg terug gekomen op het eerdere besluit, zo blijkt uit het artikel van Nathalie Gloudemans-Voogd op de site van het Advocatenblad.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.], ICT, privacy, e-commerce en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s