Seminar 29 mei a.s. Lawyers for Lawyers | steun L4L met een donatie!

Lawyers for Lawyers (L4L) is een stichting die het goed functioneren van de rechtsstaat tracht te bevorderen door een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening van de advocatuur na te streven, door advocaten die in hun werk worden bedreigd of onderdrukt wereldwijd te ondersteunen.

Op 29 mei a.s. organiseert L4L een seminar voor belangstellenden. Tijdens het seminar wordt ingegaan op de zeer problematische situatie van advocaten die met hun cliënt worden geïdentificeerd en daardoor worden bedreigd of vervolgd. Tijdens het seminar zal de L4L-Award worden uitgereikt. Degenen die belangstelling hebben voor het seminar kunnen informatie opvragen via de contactadressen.

Wordt donateur van L4L!
Informatie over incidenteel of structureel doneren is hier te vinden.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.]. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s