Ondernemers kunnen kansen grijpen met privacy en security

Onder de titel “Ondernemers kunnen kansen grijpen met privacy” verscheen in IJssel Busines Magazine van juni 2014 mijn artikel over de mogelijkheden voor ondernemers om zich te onderscheiden op het gebied van privacy en security. Het artikel kan als losse pdf hier worden gedownload.

Aanvulling 29 januari 2015

In het artikel van Raymond Hüner van 16 december 2014 op ManagementScope wordt eveneens benadrukt dat bedrijven die hun security op orde hebben, zich kunnen onderscheiden. Hij sluit zijn artikel onder meer af met:

Klanten willen graag verrast worden door nieuwe toepassingen van de voortschrijdende technologie, maar zij willen tegelijkertijd dat hun gegevens veilig zijn en hun privacy is gewaarborgd. Bedrijven die erom bekend staan veilig en zorgvuldig om te gaan met hun klantgegevens, kunnen daar hun voordeel mee doen. Veiligheid wordt daarmee meer en meer een onderscheidende en concurrerende factor.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in ICT, privacy, e-commerce en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s