“Neem recht op eerlijk proces op in Grondwet”, proefschrift B.J.G. Leeuw

In een tijd van een terugtredende overheid is interessant om te volgen hoe het gaat met de toegang tot en de kwaliteit van de rechtspraak. In dat verband ben ik benieuwd naar het proefschrift van B.J.G. Leeuw, dat in dit bericht van de Erasmus Universiteit wordt aangekondigd. Zo te zien is het proefschrift gericht op het strafrecht, terwijl dit onderwerp ook voor bestuursrechtelijke procedures bijzonder belangrijk is. Het boek wordt uitgegeven door Wolf.

In 2009 verscheen al “Grondwet en het recht op een eerlijk proces; algemene verkenning en uitwerking voor het strafrecht”, door prof. mr. R. de Lange, mr. B.J.G. Leeuw en prof. mr. P.A.M. Mevis, dat als pdf beschikbaar is.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Bestuursrecht, Procesrecht, rechtspraak, Strafrecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s