“MKB nog niet bewust van gevaren cybercrime”, MKB-Nederland start campagne

Uit een bericht op de site van MKB-Nederland blijkt dat het ministerie van Veiligheid en Justitie en MKB-Nederland gezamenlijk de aanval openen op cybercriminaliteit tegen het midden- en het kleinbedrijf. Dat hebben minister Opstelten en voorzitter Hans Biesheuvel gisteren bekendgemaakt tijdens het Ondernemerscongres in Rotterdam. Nog voor de zomer wordt de publiek-private campagne ‘Stop Cybercrime.nu’ gelanceerd, die zich in eerste instantie richt op bewustwording van ondernemers.

Het is te hopen dat daarmee het bewustzijn wordt vergroot en de risico’s worden beperkt, niet alleen voor de ondernemers, maar ook voor al degenen met wie zij zaken doen, zoals consumenten.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Fraude, witwasbestrijding, Wwft, ICT, privacy, e-commerce en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s