Nieuwe directie bij Bureau Financieel Toezicht

Uit een bericht op de site Novocatie blijkt dat er een directiewisseling bij het Bureau Financieel Toezicht (BFT) plaats vindt. BFT kondigt de wisseling als volgt aan:

De heer G. Oosterloo waarnemend directeur Bureau Financieel Toezicht
De heer G. Oosterloo is woensdag 17 april 2013 aangetreden als waarnemend directeur van het Bureau Financieel Toezicht (BFT). Oosterloo, die ruime ervaring heeft als interimmanager, was onder andere werkzaam als gemeentesecretaris van de gemeente Maarsen en hoofd Veiligheid, Kabinet en Handhaving van de gemeente Amstelveen. Hij volgt de huidige twee directeuren op. Het is de bedoeling dat over enkele maanden een nieuwe algemeen directeur aantreedt.

Het persbericht van BFT over de waarnemend directeur is hier te vinden.

BFT houdt financieel toezicht op notarissen en is de Wwft-toezichthouder voor een aantal vrije beroepsbeoefenaren, onder meer accountants en advocaten.

Aanvulling 6 mei 2013
Zie over de wisseling ook het artikel op Mr. Online van 3 mei 2013. Overigens verscheen op 2 mei 2013 op YouTube een filmpje over de activiteiten van BFT.

Aanvulling 17 juni 2013
Op 4 juni jl. stelde kamerlid De Wit kamervragen, lees hier de vragen (zonder antwoord).

Aanvulling 28 juni 2013
Inmiddels zijn deze vragen op voorspelbare wijze beantwoord.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Dienstverlening - juridisch financieel [advocaten, accountants, belastingadviseurs e.d.], Financieel recht, onder meer Wft, Wtt, Fraude, witwasbestrijding, Wwft en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s