LinkedIn tip: “onderschrijven”

Wil je meer weten van dat rare “onderschrijven” op LinkedIn, lees dan dit bericht. Veel mensen doen maar wat als ze door LinkedIn voorgeschoteld krijgen dat er onderschreven kan worden, dus let wel op wat er gebeurt.

In je LinkedIn profiel kun je instellen dat de “onderschrijvingen” niet zichtbaar zijn. Die optie zit onder Profiel bewerken, ga dan naar Vaardigheden en deskundigheid, als je daar op het icoontje met het pennetje klikt (er verschijnt als je de muis er boven houdt “Klikken om vaardigheden te bewerken“)  krijg je de mogelijkheid om de onderschrijvingen uit te zetten. Er staat dan de tekst “Uw onderschrijvingen weergeven?” met een driehoekje er naast, waaronder een keuzelijst zit. Er kan een keuze worden gemaakt tussen de volgende opties:

  • Nee, geef mijn onderschrijvingen niet weer.
  • Ja, geef mijn onderschrijvingen weer.

Let op dat je na je keuze op “Opslaan” drukt.

Ik heb nog niet getest of dit werkt. Zelf heb ik geprobeerd het uit te zetten, zodat ik niet in de gaten hoef te houden of de onderschrijvingen wel kloppen.

NB Een beschrijving met plaatjes is hier te vinden. LinkedIn schrijft op dit moment dat onderschrijven niet mag worden uitgeschakeld.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in ICT, privacy, e-commerce, Kantoororganisatie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s