Nieuw juridisch weblog over economisch, financieel en fiscaal strafrecht

Sinds kort is er een nieuw juridisch weblog over economisch, financieel en fiscaal strafrecht in de lucht, onder de naam “BijzonderStrafrecht.nl”. Op de sponsorpagina wordt gezegd:

BijzonderStrafrecht.nl is opgezet en wordt bijgehouden door juristen actief op het gebied van bijzonder strafrecht. BijzonderStrafrecht.nl is gratis en onafhankelijk. En dat moet zo blijven.

Wie de huidige sponsors zijn, wordt niet vermeld.

Het beeld op mijn kantoor-pc van dit weblog is niet 100%, maar dat kan komen omdat mijn browser achter een ferme firewall zit. De site beschikt over een fulltekst zoekmogelijkheid. Een mogelijkheid om een e-mail signaleringsabonnement aan te maken ontbreekt. De site heeft een onhandige navigatie, die alleen gebaseerd is op instanties en niet op juridische deelthema’s. De webontwerpers hebben dus nog wat te doen om de site te verbeteren.

Aanvulling 3 oktober 2012: Inmiddels tref ik wel een mogelijkheid aan om een e-mail abonnement te nemen. De navigatie is ongewijzigd onhandig.

Advertenties

Over Ellen Timmer, advocaat ondernemingsrecht @Pellicaan

Verbonden aan Pellicaan Advocaten, http://www.pellicaan.nl/, kantoor Capelle aan den IJssel (Rotterdam), telefoon 088-6272287, fax 088-6272280, e-mail ellen.timmer@pellicaan.nl ||| Weblogs: algemeen: https://ellentimmer.wordpress.com/ || modernisering ondernemingsrecht: http://flexbv.wordpress.com/
Dit bericht werd geplaatst in Bestuurlijke boete, Strafrecht en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s